FORTELLER TIRIL BRYN

+47 930 88 956

TIRIL.BRYN@GMAIL.COM

GAME OF TREES

Game of Trees er et fantasyspill med et kart over Bjølsenparken og ett kart over Torshovdalen.

Vi har reist 200 år inn i fremtiden og verden utenfor kartet eksisterer ikke lenger. Den eneste måten å overleve på er å forstå trærnes hemmeligheter. I 2019 hadde mennneskene utryddet 50 prosent av skogene, nå i 2219 er det bare denne lille parken igjen og trærne her bærer kunnskapen som trengs for å overleve og for å gjenskape en verden det er mulig å leve i….

 

- When you play the Game of Trees, you win or you learn. 

I dette spillet konkurrerer 4 grupper mot hverandre. Ved hjelp av kort de får utdelt, må de finne navnene på de 12 viktigste trærne og samtidig forstå trærnes viktigste egenskaper.  De må også konkurrere mot hverandre med ulike styrkeprøver som tautrekking, quiz og lignende. Ingen forhåndskunnskap er nødvendig, all kunnskap bli gitt i løpet av spillet.

 

Game of Trees har to kart og spillesteder, det ene er Bjølsenparken og det andre er Torshovdalen. Game of trees har blitt til i samarbeid med bydel Sagene og er en del av Torshovdalens satsning i Miljøhovedstadsåret. Game of Trees inviterer til å bruke disse to parkene på en helt ny måte og ønsker å bidra til at barn og unge lærer mer om plantene og trærne som vokser der.

 

Game of Trees er støttet av bydelens Grønne midler.

 

Målgruppe: 10-15 åringer

 

Tid: Ca 1,5 timer

Antall deltagere: Minumum: 16 – maksimum: 32