eventyrkart_Bjølsenparken_utkast_1_redig

GAME OF TREES

Game of Trees er et Fantasyspill med ett kart over Bjølsenparken og ett kart over Torshovdalen i Oslo.

 

Vi har reist 200 år inn i fremtiden og verden utenfor kartet eksisterer ikke lenger. Den eneste måten å overleve på er å forstå trærnes hemmeligheter. I 2019 hadde menneskene utryddet 50 prosent av skogene, nå i 2219 er det bare denne lille parken igjen og trærne her bærer kunnskapen som trengs for å overleve og for å gjenskape en verden det er mulig å leve i.

 

Mennesker og trær har samme forfedre, vi skilte lag for en og en halv milliard år siden. Til tross for at våre veier har vært så ulike, deler vi fortsatt en fjerdedel av de samme genene. I eventyr og myter fortelles det om trær som tenker, føler og løser problemer. Dette har også moderne vitenskapsfolk oppdaget.

 

Trærne lager luften som vi puster. Det trærne puster ut, puster vi inn og det vi puster ut, puster trærne inn. Vi mennesker ser gjerne på oss selv som viktigere enn alt annet liv på jorden. Vi har satt oss selv på tronen som de viktigste og mektigste skapningene, men er vi mennesker så mektige som vi tror? 

 

When you play the Game of Trees, you win or you learn.

 

Game of trees har blitt til i samarbeid med bydel Sagene og var en del av Torshovdalens satsning i Miljøhovedstadsåret 2019. Game of Trees inviterer til å bruke disse to parkene på en helt ny måte. 

 

https://sageneavis.no/kultur/glem-game-of-thrones-na-er-det-game-of-trees-som-gjelder/19.2053

prøveutkast_eventyrkart.png