top of page

OM MEG 

Jeg er forteller og kulturviter. 

 

Gjennom fortellerkunsten stiller jeg spørsmål om: Vårt forhold til natur, identitet, kulturarv, urfolks-tradisjoner, vitenskap og mytologi. Hva slags historier er viktige i vår tid? 

 

Mitt arbeid som forteller handler om å produsere og turnere med fortellerforestillinger, samarbeid med kunstnere fra ulike felt og å holde kurs. Mange av mine prosjekter foregår ute i by-naturen eller i skogen.  

Her kan du lese mer om noen av prosjektene mine.

 

Min erfaring er at historier og måten vi forteller dem på kan endre og justere måten vi opplever livet på og hvordan vi håndterer utfordringer.  

 

Går det an å skape en helt ny fortelling om seg selv og reparere sitt eget selvbilde? Det har jeg forsøkt å finne ut av og jeg har laget en modell for å rydde i eget selvbilde. Nysgjerrig?  Her kan du lese mer:  Feltnotater

 

Jeg har studert muntlig fortellerkunst ved OsloMet, har en mastergrad i kulturhistorie hvor jeg sammenlignet japanske og norske eventyr fra Universitetet i Oslo og har tidligere jobbet som produsent i det frie scenekunstfeltet, museumsformidler og som journalist.

Du lurer kanskje på hva muntlig fortellerkunst er? 

Den muntlige fortellerkunsten er en kunstnerisk uttrykksform som skaper indre bilder i tilhørernes fantasi fremfor å vise eller dramatisere synlige bilder. Muntlig fortellerkunst foregår som et åpent og direkte samspill mellom forteller og tilhørere.

(Kilde: OsloMets nettside)

Har du spørsmål om kurs eller forestillinger?

Supert! Jeg svarer så fort jeg kan

bottom of page