PROSJEKTER

eventyrkart_Bjølsenparken_utkast_1_redig

Game of Trees er et fantasyspill med et kart over Bjølsenparken og ett kart over Torshovdalen.

Tranen og Selen er en fortellerforestilling med et japansk og et norsk eventyr.

suppe_på_en_sten.png

Med denne forestillingen forteller vi en del av Rama Jamas fortelling fra Somalia blandet med eventyret "Suppe på en Stein." 

Skilpadde.jpeg

I denne podcasten fra Fortellerradio-programmet hører vi om et sted, Haarklous plass på Torshov og om det å lage fortellinger til et sted

'Lakseeventyr' er en fortellerforestilling om laks fortalt av en forteller, en filosof og den samiske joikeren Torgeir Vassvik.

usynlgi1.jpg

Usynlige grenser er en musikk- og fortellerforestilling som bygger på samiske eventyr om underverdenen og et menneskes liv i en bjørnekropp. Bli med på en reise ut på vidda, inn i frodige skoger og buldrende fosser, og ned i Saajve-verdenen, som er sentral i samisk kultur.

flyturne.jpg

En konsertforestilling inspirert av musiker Saleh Mahfouds barndom i Syria og finske myter. Forestillingen er et møte mellom to kulturer, to landskap og et musikalsk møte mellom ulike musikalske tradisjoner.

Tiril trapp 1.png

Hva forteller eventyrene om landskapet de har blitt til i? Hva forteller de om hva vi mennesker har til felles? Hvorfor finnes det like eventyr over hele verden

Picture1.png

Torshovdalen møter veggen